Jan Abbink overleden

29-08-2023

Met verslagenheid hebben wij er kennis van genomen dat Jan Hendrik Abbink op vrijdag 25 augustus 2023 is overleden. Hij was 65 jaar.

Op vrijdag 1 september om 12:30 uur is er gelegenheid om afscheid te nemen van Jan in de Lichtzaal van crematorium Rusthof, Dodeweg 31, te Leusden (zie de rouwkaart hieronder).

Jan is lid geworden van Docos tafeltennis in mei 2007. Hij was een enthousiast en actief tafeltennisser en wilde ook graag wat voor de anderen in de vereniging doen. Daarom besloot hij zich in december 2013 kandidaat te stellen voor de functie van wedstrijdsecretaris senioren.

Hij heeft deze functie vele jaren met toewijding en tot tevredenheid van de leden vervuld. Ook als bestuurslid was hij sterk betrokken met het wel en wee van de vereniging. Je kon altijd een beroep op hem doen.

Op 11 september 2018 werd Jan op de terugweg van zijn werk in Utrecht getroffen door een ernstige interne bloeding. Als gevolg van deze ongelukkige gebeurtenis is hij eerst in het ziekenhuis en later in zorginstellingen opgenomen geweest. Hij is helaas nooit meer de oude geworden.

Wij herinneren Jan als een plezierig mens en als een goed bestuurslid en goede wedstrijdsecretaris.

Wij wensen de familie, vrienden en kennissen alle sterkte om dit verlies te kunnen dragen.

Namens het bestuur,
Sebastiaan Veijgen, voorzitter

Bericht geplaatst door: Sebastiaan Veijgen.

Naar berichtenoverzicht